Tietoa meistä

Tiimissämme yhdistyy monipuolinen kokemus ja ihmisläheinen ote

Olen saanut auttaa satoja ihmisiä järjestelemään velkatilanteitaan niin vapaaehtoisin järjestelyin kuin velkajärjestelyn kautta. Nykyään olen perheenäiti ja yrittäjä, mutta aiemmin olen ollut niin palkansaaja, työtön, raha-ongelmainen, velkaantunut kuin pienituloinenkin.

Olen selättänyt omat taloudelliset haasteeni ja auttanut myös muita ongelmien ratkaisemisessa. Rahaongelmien selvittäminen on minulle intohimo, koska tiedän miten rahaongelmat vaikuttavat arkeen ja jaksamiseen. Olen nähnyt velkaongelmien selviämisen jälkeen tapahtuneet positiiviset muutokset elämässä ja uskon vahvasti, että se on avain parempaan arkeen ja hyvinvointiin.

Olen toiminut talous- ja velkaneuvojana sekä talousohjaajana muutamia vuosia ja huomannut, ettei mikään velkatilanne ole pysyvä tai ratkaisematon ongelma. Onneksi velat eivät ole elinkautisia ja jokaiseen tilanteeseen on löydettävissä ratkaisu. Se ei aina odota heti nurkan takana vaan vaatii toimia onnistuakseen, joten siksi lupaan kertoa sinulle konkreettiset keinot oikean ratkaisun löytämiseksi.

Usein tilanteen ratketessa moni muukin palanen elämässä loksahtaa paikalleen ja voit taas keskittyä tärkeisiin asioihin omassa elämässäsi. Uskon, että kun laskujen jokapäiväiset eräpäivät eivät enää paina mieltä, olet onnellisempi ihminen, joka uskaltaa katsoa luottavaisesti tulevaisuuteen ja tuottaa onnellisuutta myös lähipiirilleen.

Muista, että velkatilanteesi ei ole yksin sinun syytäsi, sillä oppia paremmasta taloudenhoidosta meille ei ole tarjottu. Saatavillamme oleva oppi perustuu pitkälti pikavippifirmojen mainoksiin, jotka kehottavat meitä lainaamaan ja kuluttamaan.

Vain sinä voit ottaa vastuun tilanteestasi ja ryhtyä toimeen. Voit ottaa nyt ensimmäisen askeleen kohti ratkaisua ja soittaa meille. Meillä sinua on vastassa koulutettu osaava tiimi, joka on valmis tukemaan sinua matkassasi. Älä epäröi ottaa yhteyttä, sinun ei tarvitse olla yksin asiasi kanssa.

Minun nimeni on Satu Mäkelä. Soita nyt palvelunumeroomme.