Palvelut

Puhelinpalvelu

Jos olet epävarma siitä, kuinka juuri sinun tapauksessasi tulisi toimia, ota yhteyttä, niin autamme sinut eteenpäin. Arvioimme tilanteesi ja autamme sinua taloushaasteissasi tai kerromme mahdollisuuksista järjestellä velkasi. Halutessasi autamme myös järjestelyyn pääsemisessä. Annamme myös tietoa velkojen perinnästä, ulosotosta ja eri tukimuodoista haastavissa elämäntilanteissa. Mikä tahansa velkoihin tai perintään liittyvä asiasi mieltäsi askarruttaa, voit olla yhteydessä. Voit tiedustella asioista myös anonyymisti, luottamuksellisuus on meille ehdottoman tärkeää.

Tapaamiset

Mikäli puhelinneuvonta ei ole sinulle riittävä apu voimme sopia tapaamisen henkilökohtaisesti tai verkon välityksellä. Tällöin voimme käydä tarkemmin tilannettasi läpi ja auttaa juuri niissä asioissa joissa apua tarvitset.

Velkatilanteen selvitys

Kokonaistilannetta on usein vaikea hahmottaa. Autamme sinua selvittämään niin ulosotossa olevat velkasi, kuin ulosoton ulkopuolella olevat velkasi. Laadimme velkaluettelon, jossa erittelemme velkasi niiden vanhentumistietoineen ja annamme toimintaohjeet eteenpäin.

Velkojen sovittelu

Neuvottelemme puolestasi velkojien kanssa velkojen pääoman, korkojen ja kulujen kohtuullistamisesta jos se on tilanteessasi mahdollista. Voimme myös laatia tilanteeseesi sopivan vapaaehtoisen maksuohjelman ja neuvotella sen toteuttamisesta velkojien kanssa.

Hakemukset

Laadimme puolestasi Takuusäätiön takaushakemuksen tai autamme velkajärjestelyyn hakeutumisessa sekä liiteiden hankinnassa.